De ce să mai aștepți puțin dacă îți dorești un telefon pliabil?

Poate că nu sunt neapărat cele mai populare telefoane. Dar în rândul cunoscătorilor, smartphone-urile care se pliază precum Motorola Razr, Samsung Fold 1 și Mate X de la Huawei sunt niște dispozitive de senzație. Dintre acestea, cel mai apreciat exemplar este Motorola Razr datorită aspectului său de scoică care se transformă într-un telefon normal ca dimensiuni și formă. Celelalte două exemple pe de altă parte, devin pătrate când sunt deschise, ceea ce nu reprezintă un punct de atracție important deoarece majoritatea aplicațiilor mobile sunt gândite special pentru terminalele dreptunghiulare. Dar dacă îți dorești la momentul actual un telefon pliabil, nu te grăbi încă să scoți din buzunar o avere pentru ceea ce există deja pe piață, ci mai ai puțină răbdare pentru că viitorul pare luminos!


Ce se știe în prezent despre Samsung Galaxy Fold 2?

Samsung Galaxy Fold 2 este unul din cele mai așteptate telefoane pliabile la momentul de față. El îmbină tehnologia de vârf cu avantajele unui dispozitiv pliabil. Nu avem încă nicio idee ce ne-au pregătit coreeni. Dar suntem siguri că vor lansa ceva deosebit.

Samsung Galaxy Fold 2 mai este denumit și Samsung Galaxy Bloom sau Samsung Galaxy Z Flip. În legătură cu data sa de lansare, se preconizează că aparatul va apărea pe piață în prima jumătate a acestui an. Dar cine știe cât mai durează până și noi, europenii, vom reuși să punem mâna pe o astfel de bijuterie?

Vestea bună în legătură cu Samsung Galaxy Fold 2 este prețul. Se zvonește că din cele două versiuni care vor fi lansate, cea mai ieftină va costa aproximativ $830, în timp ce cea scumpă în jur de $1200. Asta înseamnă un preț de aproape două ori mai mic decât predecesorul său, cu toate că design-ul promite a oferi o experiență de utilizare mult superioară. Dar la momentul actual, toate aceste informații nu sunt decât speculații.

În orice caz, luând în considerație oferta actuală, dar și zvonurile legate de Samsung Galaxy Fold 2, dacă nu te mai satisfac telefoanele normale și vrei să investești într-un telefon pliabil, merită să mai aștepți câteva luni. Nu se știe sigur, dar sunt totuși șanse să ieși astfel în câștig!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *