De ce să ai mereu în casă pudră de ceai verde matcha?

Ce nu poți să faci oare cu pudra de ceai verde matcha? Acest ingredient minune nu numai că este extraordinar folosit ca bază pentru ceai, dar dă un gust desăvârșit și dulciurilor preparate în casă, precum checul, budinca sau înghețata. Versatilitatea sa în bucătărie reprezintă un motiv suficient de bun pentru a te îngriji să ai mereu în casă pudră de ceai verde matcha. Dar pe lângă proprietățile sale ce țin de gust și de culoare, acest ingredient este unul extrem de benefic și pentru sănătate!


Ce se întâmplă dacă incluzi în dieta ta pudră de ceai verde matcha?

  • Matcha te ajută să slăbești

Poate că nu sună prea atractiv, dar matcha are un efect diuretic puternic. Cu alte cuvinte, te face să mergi mai des la toaletă și implicit… să pierzi în greutate.

  • Reglarea digestiei se poate face și cu ceai verde

Dacă suferi de probleme de digestie, înainte de a da iama în dulapul cu medicamente încearcă să consumi matcha. Acest produs este un detoxifiant natural, bogat în vitaminele B, C și E care ajută la refacerea organismului și îmbunătățirea metabolismului.

  • Matcha îmbunătățește circulația sângelui

Dacă vrei să scapi de colesterolul rău, matcha este o soluție! Un studiu realizat de cei de la Universitatea Harvard a demonstrat că pudra de matcha reduce riscul de deces prin scăderea colesterolului și a trigliceridelor din organism. Astfel, bând matcha în mod regulat poți să previi infarctul cardiac și să-ți îmbunătățești circulația sângelui.

  • Pielea ta devine mai radiantă când bei matcha

Pudra de ceai verde este excelentă ca mască pentru ten, dar are efecte extraordinare și consumată sub formă de ceai. Ea previne influența negativă a razelor de soare ultraviolet și regenerează pielea. Poți încetini considerabil procesul de îmbătrânire dacă bei matcha în loc de cafea sau alte ceaiuri care îți plac.

Ți-am făcut poftă de matcha?

Ei bine, tocmai de aceea ți-am pregătit și o selecție cu câteva din cele mai bune ceaiuri care cu siguranță îți vor face o deosebită plăcere!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *