De ce să cumperi un telefon iPhone 11 Pro în locul unui iPhone 11?

iPhone 11 Pro este unul din telefoanele de senzație la ora actuală. Dacă îți dorești doar un upgrade la vechiul telefon, iPhone 11 standard bineînțeles că reprezintă o alegere satisfăcătoare. Dar dacă te știi un utilizator pretențios și ai de unde să plătești diferența de preț, merită să alegi un iPhone 11 Pro.


iPhone 11 Pro este un telefon premium

Unii spun că iPhone 11 Pro este doar cu o treaptă mai sus decât varianta sa standard. Dar dacă vrei să te convingi de ceea ce e în stare, trebuie să-l iei mai întâi în mână și să începi să-l folosești.

La capitolul fotografie, diferențele se observă după primul cadru imortalizat. Lentila suplimentară telephoto face posibilă captarea unor portrete ireproșabile și accentuază efectul bokeh. Dar diferențele se fac simțite și pe alte planuri.

Carcasa din oțel inoxidabil face toți banii

iPhone 11 Pro nu numai că-l întrece pe cel standard la fotografii, dar are și un aspect îmbunătățit. Carcasa sa confecționată din materiale de calitate superioară se simte extraordinar la atingere și oferă un suport mai puțin alunecos în momentul maevrării.

În timp ce partea din față a celor două telefoane arată similar, încă una din marile diferențe se vede când le întorci cu spatele. Varianta Pro arată mult mai elegant. Iar gama sa de culori este mai rafinată.

O companie care ascultă vocea clienților ei

Neintrând în detalii legate de software sau hardware, încă un lucru care ne-a mirat la acest telefon este mărimea. Deoarece mulți fani ai companiei Apple s-au plâns de-a lungul timpului de faptul că dispozitivele de comunicare devin din ce în ce mai voluminoase, gigantul american a creat un telefon de top într-un corp destul de modest pentru un flagship. Astfel, iPhone 11 Pro este mai mic chiar decât varianta sa standard. Iar cei care își doresc mai mult, îl au la dispoziție pe uriașul Max. De aceea, fără a mai socoti bateria și memoria RAM mai generoase, pentru design și cameră îți recomandăm acest telefon. Iar dacă vrei să-l păstrezi pentru totdeauna ca scos din cutie, investește în accesorii de protecție care să-l țină la distanță de zgârieturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *