De ce să-ți cumperi un telefon Huawei P30 Pro?

Te-ai gândit să-ți cunperi un telefon nou și nu știi ce să alegi? Ce spui de un Huawei P30 Pro? Este un telefon performant din toate punctele de vedere, iar cele mai importante motive pentru care să investești în el le găsești în acest articol!


SPECIFICAȚII

REȚEA TEHNOLOGIE: GSM
CARCASĂ DIMENSIUNI: 158 x 73.4 x 8.4 mm
ECRAN TIP / REZOLUȚIE OLED / 1080 x 2340 pixeli
MEMORIE RAM / INTERNĂ 6 GB + 128 / 8 GB + 256
PLATFORMĂ SISTEM DE OPERARE Android 9.0 (Pie) care se poate upgrada la Android 10.0; EMUI 10
CAMERĂ PRINCIPALĂ / SELFIE 40 MP + 20 MP + 20 MP + TOF / 32 MP
BATERIE ÎNCĂRCARE 4200 mAh

5 Motive pentru a cumpăra un Huawei P30 Pro

#1 Cameră performantă

Huawei P30 Pro este telefonul cu cea mai performantă cameră foto la momentul actual. Dacă nu design-ul sau alte specificații, obiectivul Leica cel puțin, merită fiecare bănuț.

#2 Google Play

Poate ai auzit de restricțiile impuse de americani producătorilor de telefoane mobile din China. Dar acestea nu se aplică și lui Huawei P30 Pro, iar dacă îl comanzi din România, dispozitivul ajunge la tine acasă cu Google Play gata instalat.

#3 Interfață intuitivă

Când îți cumperi un telefon nou, contează mult și cât de ușor îl poți folosi. Degeaba are un milion de funcții și aplicații dacă ele nu-ți spun nimic. Pe de altă parte Huawei P30 Pro este acel tip de telefon pe care îl folosești cu plăcere fără un manual de instrucțiuni și ai parte de satisfacție maximă!

#4 Autonomie mare

Ce poți să faci cu o cameră bună, mult RAM sau memorie mare de stocare dacă telefonul tău este mort? Spre deosebire de alte mobile din clasa sa de preț, Huawei P30 Pro este dotat cu o baterie foarte bună și asta îți permite să te bucuri de tot ceea ce îți poate oferi un telefon cu funcțiile sale.

#5 Preț convenabil

Tehnologia evoluează de la o zi la alta. dispozitivele performante astăzi, peste două luni sunt considerate deja învechite. De aceea merită să investești în telefoane mobile scumpe, dar atât încât să nu te mai înduri s cheltuiești pe nimic în următorii 10 ani. Huawei P30 Pro este un telefon de top. Dar spre deosebire de alte telefoane din categoria sa, costă cu câteva sute bune de lei mai puțin și de aceea merită să-l cumperi fără regrete. Iar dacă tot îți rămân bani, nu uita să-l dotezi și cu o folie de protecție sau o husă special create pentru el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *