De ce să porți sutien chiar și în timpul somnului?

Se spune că acasă este locul unde nu există sutien. Dar se pare că această minusculă piesă vestimentară ar trebui purtată pe tot parcusul zilei, indiferent dacă ești pe cale să mergi la o întâlnire sau nu. Iată ce obții dacă porți sutien chiar și în timpul somnului și ce se întâmplă dacă ignori această regulă?


De ce să porți sutien în permanență?

  • Controlozi aspectul sânilor

Sutienul îți permite să obții imaginea dorită fără pic de efort. Vrei sâni naturali? Poartă un sutien simplu care să vorbească sincer despre ei. Vrei sâni mari? Poartă un sutien cu cupa întărită și dă-le voie să se afișeze în toată splendoarea lor!

  • Elimini durerile de spate

Dacă ai sânii mari, una din cauza durerilor de spate de care suferi ar putea fi chiar generozitatea lor. Doar pentru că sunt frumoși, nu le mai permite să te chinuie, și oferă-le un minim de suport cu un sutien în care să te simți bine.

  • Ai parte de confort maxim

Și sutienele pot fi confortabile. Pare greu de crezut dacă ai purtat doar sârme și dantelă până acum, dar există și produse care nu numai că te fac să uiți că le porți, dar ajungi să fii denpendentă de ele. Sutienele din bumbac moale sunt ceea ce ai nevoie pentru a-ți păstra fermitatea sânilor și crede-ne pe cuvânt când îți spunem că odată ce le încerci vor deveni sutienele tale preferate!

  • Te bucuri de sâni frumoși la orice vârstă

Sânii se lasă! Știm că informația te-a lovit direct în inimă, dar după o anumită vârstă (nu foarte înaintată!) pielea începe să-și piardă elasticitate. De aceea, începând de pe la 25 de ani, cam tot de atunci când nu mai poți merge la culcare fără a folosi o cremă nutritivă pentru față, ar fi bine să porți sutien. În caz contrar, gravitația își face efectul, iar din păcate, rezultatul este unul ireversibil.

Ce se întâmplă dacă nu porți sutien mereu?

  • Lupți împotriva preconcepțiilor

Sânii au diferite forme și mărimi. Nu există o lege care să spună că ei trebuie să se încadreze în anumite tipare. Așa că de ce să alimente preconcepțiile conform cărora ei nu trebuie să ajungă mai jos de un anumit nivel sau să se simtă tari la atingere.

  • Te simți liberă

Cel puțin la început, purtarea unui sutien zi de zi îți dă adevărate bătăi de cap. Probabil la fel s-au simțit și străbunicile și bunicile noastre când a apărut ridicola idee de a purta chiloți. Dar în general, cele mai multe au uitat deja de supliciul acelor vremuri…

  • Nu trebuie să-ți faci griji cu asortarea

Dacă nu porți sutien nici nu mai trebuie să te gândești cu ce culoare de lenjerie intimă să te îmbraci. Îți amintești perechea aceea de tanga roz cu imprimeu leopard din fundul dulapului? Acum poți să o porți fără grija de a fi judecată că mocheta nu se potrivește cu draperia.

  • Ești tu!

Tu ești tu, indiferent de forma sânilor tăi și acest argument ar trebui să fie suficient pentru a da o explicație faptului că nu porți sutien decât la ocazii speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *