De ce să o scoți în oraș chiar dacă nu ai niciun leu în buzunar?

Crezi că ai întâlnit femeia vieții tale și nu știi dacă să o scoți în oraș sau nu pentru că prin buzunarele tale pur și simplu bate vântul? Nu ești singurul în această situație! Cu aceeași dilemă se confruntă și popoare de peste ocean, ca de exemplu americanii, unde procentul celor tineri și „saraci” care încă locuiesc cu familia l-a depășit pe cel al bărbaților sub 35 de ani deja căsătoriți. Iar în Canada, lucrurile stau chiar și mai rău și să nu mai vorbim de unele popoare asiatice…

Contrar a ceea ce se promovează la televizor și pe internet, unde viața luxoasă a vedetelor de pretutindeni ne dă impresia că milenarii sunt plini de bani și lipsiți de griji, realitatea este altfel. Iar ultima problemă pe care ar trebui să ți-o pui înainte să-i propui să vă vedeți este dacă ai sau nu destul.

De ce ar trebui să o scoți în oraș chiar dacă buzunarul îți spune nu?

#1 Probabil și ea își dorește doar să te vadă

Știi ce își doresc în realitate femeile? Atenție. Nu bijuterii. Nu genți. Nu bani. Ci atenție. Arată-i că ții la ea așa cum n-a mai ținut nimeni vreodată! Iar la un moment dat, împreună, veți câștiga și banii pe care acum probabil nu i-ați aprecia cum se cuvine. Nu mai amâna de azi pe mâine să o suni! Când în sfârșit te vei hotărî, s-ar putea să fi spus DA deja altuia și nu neapărat pentru că avea mai mulți bani!

#2 Dacă există chimie, vă puteți distra și fără bani

Ai admirat vreodată apusul din cel mai înalt punct al orașului privind cum luminile se aprind una câte una? Aici nu mă refer la un restaurant de la ultimul nivel al unei clădiri înalte. Ci la un deal, sau un obiectiv turistic înalt, cu acces liber, de unde panorama este superbă! Caută un astfel de loc și fă-i o surpriză iubitei. Cu siguranță va fi genul de cadou pe care îl va aprecia din plin și la care nu se aștepta niciodată.

#3 Toate lucrurile la timpul lor

Nu aștepta până faci bani ca să o scoți în oraș deoarece probabil nu se va întâmpla prea curând. Există persoane care nu pot să se concentreze în viața pe mai multe lucruri în același timp și de aceea trebuie să le facă pe rând. Ar putea să fie și cazul tău cu dragostea și cariera. Tocmai pentru că nu ai parte de dragoste așa cum îți dorești, se poate să nu-ți găsești nici locul în câmpul muncii și în societate. De aceea rezolvă-ți mai întâi această problemă și apoi toate celelalte se vor rezolva de la sine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *