De ce să nu-i mai dai drumul niciodată dacă face aceste cinci lucruri?

Poate ai simțit și tu că scânteia dintre voi este una adevărată. Dar dacă încă ai dubii cu privire la relația voastră, iată cum poți să te convingi că și ea simte aceleași lucruri pentru tine. Există o serie de semne pe care dacă le descoperi, înseamnă că ți-ai găsit aleasa. Și chiar dacă ea nu bifează toate căsuțele, dacă excelează măcar la două sau trei din punctele de mai jos, sfatul nostru este să nu-i mai dai drumul niciodată deoarece este o femeie cu adevărat specială.

Cum știi că nu mai trebuie să-i dai drumul niciodată?

#1 Nu are telefonul lipit de palmă

Dacă iubita ta nu-și ia telefonul cu ea oriunde s-ar duce, este un semn că poți avea încredere. Iar dacă mai are curaj să faceți și schimb de terminale, fără să clipească atunci când îi ceri acest lucru, cazi chiar acum în genunchi în fața ei și asigură-te că nu mai pleacă vreodată din viața ta.

#2 Se aranjează mereu ca la prima întâlnire

Dacă o femeie se aranjează din cap până în picioare chiar dacă este într-o relație, înseamnă că-și respectă iubitul. Ea știe că dragostea de la început nu ține o veșnicie decât dacă flacăra este întreținută. Și de aceea face tot posibilul să-i arate celui pe care-l iubește că încă îi mai poate oferi lucruri de care să se bucure.

#3 Nu te lasă pe tine să ghicești ce e cu ea

Femeia de care ai nevoie lângă tine trebuie să fie sinceră. Viața este și așa destul de complicată. Iar dacă în familie nu ai parte de o oază de pace și liniște, atunci unde? A spune cu bun simț tot ce gândește, nu o face mai puțin feminină. Iar dacă e cazul să adauge puțin mister relației, va știi ea cum s-o facă în alte momente, nu punându-te să dai cu banul pentru a ghici de ce este supărată.

#4 Are vise și planuri personale

Respectă o femeie care își face planuri legate de carieră fără tine. Înseamnă că vrea să fie independentă. Iar acest lucru nu poate fi decât în folosul vostru în calitate de cuplu. Doar pentru că-și dorește să fie pe picioarele ei, nu înseamnă că te iubește mai puțin. De aceea las-o să-și deschidă aripile și să fie liberă pentru că în final se va întoarce tot la tine.

#5 Îți oferă libertate

O femeie care ține la tine nu-ți va impune să renunți la lucrurile care îți plac, atâta timp cât ele nu-ți fac rău. Un meci cu băieții; Un joc pe calculator; O întâlnire cu cineva important sunt doar câteva exemple de mici libertăți la care nu ar trebui să-și de-a acordul, ci doar să spună că a înțeles unde te duci. La urma urmei, o femeie căruia să nu-i mai dai drumul niciodată, este de fapt o femeie care îți mai dă drumul din când în când.


One thought on “De ce să nu-i mai dai drumul niciodată dacă face aceste cinci lucruri?

  • februarie 21, 2020 la 4:42 pm
    Permalink

    Imi place, am citit cateva decesa, succes in continuare !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *