De ce să mergi la restaurant măcar o dată pe lună?

Ieșitul în oraș este un mod costisitor de a-ți petrece timpul liber. Mai ales în cazul persoanelor cu copii mici, să mergi la restaurant chiar și doar o dată pe lună este un lux. Dar dacă poți să faci ceva pentru a-ți permite acest răsfăț, efortul perită din plin.


De ce să mergi la restaurant măcar din când în când?

#1 Este o ocazie bună de a consolida relațiile cu membrii familiei

Nu spune nu înainte să încerci! Chiar dacă ai copii mici, îmbracă-i frumos și mergi cu ei la cel mai apropiat restaurant. Comandă ceva simplu, nu risca cu un preparat pentru care trebuie să aștepți mult și în caz de urgență, asigură-te că poți să-ți iei mâncarea acasă dacă cei mici se plictisesc și vor să se întoarcă în mediul lor. În acest mod, nu numai că îți vei obișnui copiii cu societatea și alți oameni, dar vei reuși să construiești cu ei o relație solidă părinte/copil.

#2 Mâncatul în oraș îți stimulează creativitatea și imaginația

Când simți că nu mai ai inspirație, mergi la restaurant și comandă un fel de mâncare pe care nu l-ai mai încercat până acum. Gustul acestuia, dar și aspectul te vor lua prin surprindere și vor face în așa fel încât rotițele creierului tău să se pună iar în mișcare.

#3 Ideea nu e doar să economisești, ci să faci în așa fel încât să-ți permiți mai mult

Economisitul este bun. Dar banii trebuie să circule și nu poți contesta faptul că te simți mai viu când cumperi lucruri care te fac fericit decât atunci când te abții de la toate tentațiile. De aceea, dacă mergi la restaurant măcar o dată pe lună singur sau împreună cu cei dragi, pe lângă plăcerea savurării preparatelor, găsești și un motiv pentru a te ambiționa mai mult și a deveni mai productiv.

3 Restaurante din București pe care merită să le încerci

Lacrimi și sfinți

Lacrimi și sfinți este locul unde te îndrăgostești de carnea de miel. Cam tot ce se întâmplă acolo se armonizează ca într-o poezie. Iar dacă ai poftă de mâncare tradițională românească pregătită într-o manieră originală, Lacrimi și sfinți este restaurantul ideal pentru tine!

Aperto

Un restaurant cu specific italian, Aperto este acel loc unde nu te duci doar ca să mănânci, ci și pentru a face poze. Arată superb din orice unghi îl privești, iar spațiul generos dinăuntru îl recomandă ca restaurant potrivit pentru ieșirile în familie.

Aubergine

Ți-e poftă de legume? Consideri că dieta membrilor familiei tale mai are de adus îmbunătățiri la capitolul diversitate? Hai la Aubergine, un restaurant care te ajută să descoperi secretele naturii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *