De ce să investești într-un laptop premium? 5 Modele de top în 2020

Ești un nomad digital în căutarea unui laptop premium? Un astfel de dispozitiv îți poate crește veniturile considerabil dacă îl alegi în funcție de nevoile tale. Iată care sunt în anul 2020 cele mai scumpe, dar și cele mai performante modele de pe piață.


Cauți un laptop premium pentru 2020? Iată ce variante îți oferă piața!

  • Huawei MateBook 13

ARGUMENTE PRO Performanțe de top la un preț avantajos.
ARGUMENTE CONTRA Doar 8 GB memorie RAM.

Huawei ne-a uimit din nou! La mai puțin de $1000, Huawei MateBook 13 este unul din cele mai convenabile laptopuri de top la ora actuală. El are un design atrăgător, cântărește destul de puțin și este dotat cu o placă grafică Nvidia MX150 care te face să uiți uneori că ai la dispoziție doar 8 GB RAM.

  • HP Spectre x360

ARGUMENTE PRO Design superb și carcasă subțire.
ARGUMENTE CONTRA Destul de scump pentru ceea ce oferă.

HP Spectre x360 este unul din cele mai frumoase laptopuri pe care le-am văzut vreodată. Și pentru că este alimentat de un procesor puternic, numit Whiskey Lake de la Intel, este dovada clară că adjectivele frumos și deștept pot fi folosite într-o singură propoziție.

  • MacBook Pro (16-inch)

ARGUMENTE PRO Un ecran cum nu s-a mai pomenit.
ARGUMENTE CONTRA Doar trei porturi Thunderbolt.

Cei de la Apple sunt cu adevărat pricepuți la a crea lucruri frumoase. Iar laptop-ul MacBook Pro lansat anul trecut nu este o excepție. Există totuși și unii nostalgici care încă plâng după MacBook-ul de 15-inch. Dar atât pentru design, cât și pentru performanțe, noul produs merită atenția fanilor companiei.

  • Alienware Area-51m

ARGUMENTE PRO Un dispozitiv cu adevărat puternic.
ARGUMENTE CONTRA Mult peste bugetul majorității utilizatorilor.

Alienware Are-51m este fără îndoială cel mai bun laptop pentru gaming. Excelează din toate punctele de vedere și nu putem să-i găsim alt cusur cu excepția prețului. Dar dacă îți dorești un laptop cu adevărat deosebit, merită să investești într-o astfel de bijuterie pentru că nu te vei plictisi de ea prea curând!

  • Dell XPS 13

ARGUMENTE PRO Autonomie foarte mare și display 4K opțional.
ARGUMENTE CONTRA Relativ scump.

Când vine vorba de calculatoare Dell este una din acele companii pe care pasionații de tehnologie nu ar înlocui-o cu nimic în lume. Iar Dell XPS 13 este de ceva ani încoace unul din preferații internetului când vine vorba de alcătuit liste cu cele mai bune laptopuri din lume. Și cum era de așteptat, modelul lansat anul trecut nu putea fi nici el o excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *