De ce să folosești aparatul de ras pentru epilarea la subraț?

Epilatul cu ceară sau cu laser a devenit foarte popular în ultimii ani. Dar nici aparatul de ras nu pierde teren. Iar acest lucru se datorează faptului că el continuă să fie cea mai naturală alegere a majorității barbaților și femeilor care se epilează la subraț.


De ce să te epilezi la subraț folosind aparatul de ras?

  • Nu trebuie să aștepți până îți crește părul

Cu un aparat de ras poți să te epilezi ori de câte ori consideri că e cazul. Astfel, nu trebuie să aștepți până la următoarea vizită la salon pentru a purta topuri fără mâneci sau rochii în bretele și nici să îți expui părul de la subraț, dacă acest look nu este pe gustul tău.

  • Epilatul tradițional nu implică riscuri pentru sănătate

Zona subrațului este o zonă sensibilă. De aceea este bine să o tratezi cu delicatețe și să nu zmulgi firele de păr pentru că există șansa să te alegi cu iritații sau chiar mai rău, afecțiuni ganglionare într-unele cazuri.

  • Aparatul de ras este un dispozitiv ieftin

Deocamdată nu există metode de epilat cu rezultate permanente. Chiar și în cazul epilării cu laser, în cele mai fericite situații trebuie să mai calci pragul salonului măcar o dată pe an pentru sesiuni de retușare. Iar asta înseamnă mai mulți bani cheltuiți. Aparatele de ras pe de altă parte, chiar dacă nu oferă decât rezultate temporare, sunt cele mai convenabile când vine vorba de epilat și nu costă chiar atât de mult încât chiar să te determine să-ți faci calcule înainte să le cumperi.

  • Faptul că părul îți crește mai des este doar un mit

Grosimea și desimea firelor de păr sunt influențate de nivelul de hormoni din sânge. Dacă ai mult testosteron, este normal ca părul de pe corp să crească mai gros și mai puternic. Însă nu există nicio legătură între epilatul prin ras și aspectul firelor de păr. Chiar dacă la câteva zile după epilat, când părul începe să crească la loc ți se pare că este mai ferm la atingere și înțeapă, acest lucru se datorează faptului că a fost retezat din rădăcină și noua sa tulpină nu s-a tocit încă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *