De ce să bei apă caldă cu lămâie dacă îți dorești un ten curat și hidratat?

Se spune că un pahar de apă caldă cu lămâie face minuni pentru sănătate. Dar ce efect are mai exact această băutură pentru aspectul tenului?


Bea apă caldă cu lămâie dacă vrei să fii mai frumoasă!

#1 Poți scăpa de coșuri doar cu apă și lămâie

Una din cauzele acneei este constipația. Iar o soluție naturală de a scăpa de această problemă este consumul de apă caldă cu lămâie. Consumată pe stomacul gol, băutura are un efect ușor laxativ și nu cauzează efecte secundare.

#2 Lămâia te ține la distanță de pete

Ai observat că unor persoane după o anumită vârstă le apar pe față pete inestetice? Acest lucru se întâmplă din cauza ficatului care nu mai funcționează în parametri optimi. Dar acționând din timp, problema se poate preveni ușor cu un pahar de apă caldă cu lămâie băut imediat după trezire. Consumul regulat al acestei licori ajută la sinteza enzimelor de la nivelul ficatului, întărește organele interne și contribuie la detoxifierea organismului. Astfel, ficatul tău este protejat, iar petele maronii și inestetice nu mai au niciun motiv să-ți dea bătăi de cap.

#3 Vitamina C din lămâie previne apariția ridurilor

Știi care este cel mai mare coșmar al oricărei femei când vine vorba de ten? Apariția primelor riduri adânci. Spre deosebire de cele superficiale din anii tinereții, acestea nu se vindecă prin prin metode tradiționale și te bântuie din oglindă tot restul vieții. De aceea, este mai bine să mergi pe principiul: paza bună trece primejdia rea și să te bazezi pe conținutul ridicat de vitamina C din lămâi pentru a promova producția de colagen. Un aport suficient de vitamina C redă pielii fermitatea și o ajută să se hidrateze.

Cum se bea apa cu lămâie pentru cele mai bune efecte?

Este atât de simplu să prepari o soluție sănătoasă pe bază de lămâie, încât această rețetă va lua rapid locul cafelei din viața ta. Nu ai nevoie decât de o cană de apă plată de izvor și de o jumătate de lămâie coaptă. Storci lămâia într-un pahar și după ce ai încălzit puțin apa, o torni peste suc și amesteci. Dacă băutura ți se pare prea acră, îi poți adăuga o lingură de miere naturală. Iar dacă nu, o poți savura exact așa cum este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *