De ce să-ți faci un cont de Instagram cu mâncare?

Cui nu-i place să mănânce, să ridice mâna sus! Nimeni? Ne așteptam la o astfe de reacție! Acesta este și motivul pentru care dacă îți dorești să devii celebru rapid, cea mai simplă cale este să-ți faci un cont de Instagram cu mâncare.


De ce un cont de Instagram cu mâncare are mai mult potențial decât unul obișnuit?

#1 Mâncarea arată bine

Nu trebuie să ai cine știe ce aparatură foto pentru a-ți face un cont de Instagram cu mâncare ireproșabil. Tot ce ai nevoie este un telefon mobil cu o cameră acceptabilă, sau un aparat foto portabil. Apoi, mai investește în două lămpi cu lumină albă și rece și eventual într-o cutie de carton albă. De fiecare dată când gătești, înainte să te așezi la masă, fotografiază preparatul aranjându-l frumos pe farfurie și introducându-l în cutia de carton complet deschisă într-o parte și luminată de lămpi pentru eliminarea umbrelor prin două găuri care să permită trecerea luminii. De asemenea, pentru atunci când vrei să adaugi puțină diversitate, nu uita să pozezi și toate mesele de la restaurant deoarece nu știi când materialele îți vor fi de folos!

#2 Sunt puține lucruri de judecat

Lumea nu prea are de ce să privească cu ochi răi un cont de Instagram cu mâncare. Dacă în cazul conturilor de fashion sau tehnologie mai poate apărea invidia, sau te mai poți întâlni cu fel de fel de Gică Contra, cu mâncarea lucrurile stau altfel. Chiar dacă aparține unei culturi diferite, bucătăria este o limbă comună, în care cei mai mulți oameni se înțeleg de minune!

#3 Informația înseamnă valoare

Ca să ai mulți urmăritori pe Instagram trebuie să oferi informații gratuite. Acestea pot fi de orice fel atâta timp cât ceilalți utilizatori le consideră folositoare. Și așa cum am mai spus deja, mâncarea este un concept prețios pentru cei mai mulți dintre noi. În plus, indiferent de venituri, majoritatea oamenilor pot reproduce preparatele pe care le văd pe internet dacă știu cum. Ingredientele pentru un fel de mâncare nu sunt la fel de scumpe ca telefoanele mobile de ultimă generație sau piesele vestimentare create de designeri. De aceea, mâncarea este un subiect mult mai #relatable.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *